If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам какво си мислите, но според мен 159-ката е над нивото на изработка и екстрите на БМВ трета серия и АУДИ А4 от същите години.
Според мен именно това и най-вече че потребителите я "оценяват" като отличен автомобил държи цената засега по-висока отколкото при 156-цата на същите години.
Постепенно алфа ромео се утвърждава като качествен автомобил, особено новите модели и това е причината да няма такава бърза и главоломна обезценка.
Отделно и комфортът е доста по-висок в сравнение със 156-цата, както откъм возия, така и откъм екстри.
Що бе .. аз на мойта 159-ка и намаах 60 хиляди за 12 месеца .. има бол свидетели тука. Там 200 хиляди за 3 години и малко са си нормално. 200 хиляди изминати там на колко се равняват в България ?! Имам предвид, че там и да ти се разбие ходовата част, а това става трудно .. нема и да разбереш, че е разбита.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Що бе .. аз на мойта 159-ка и намаах 60 хиляди за 12 месеца .. има бол свидетели тука. Там 200 хиляди за 3 години и малко са си нормално. 200 хиляди изминати там на колко се равняват в България ?! Имам предвид, че там и да ти се разбие ходовата част, а това става трудно .. нема и да разбереш, че е разбита.
Мхм предполагам че удоволствието е голямо да се кара по техните пътища
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Разбира се, всичко е относително, като се има предвид че около 70-80% от ресурса на мотора се изчерпва на студен старт, невинаги колите на малко километри са перфектния избор, а ако се вземе предвид и поддържащия я индивид..., тъй че малко или много е на късмет.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Разбира се, всичко е относително, като се има предвид че около 70-80% от ресурса на мотора се изчерпва на студен старт, невинаги колите на малко километри са перфектния избор, а ако се вземе предвид и поддържащия я индивид..., тъй че малко или много е на късмет.
Е чак пък 70-80%...................ако наливаш само 10/40 и я подкарваш веднага с газ до балатома може..............колите на малко километри не винаги са перфектния избор,но са по разумния избор
Comment